Etusivu Palvelut Taitto Seinäkalenterit Työnäytteitä Yhteystiedot  
 
 

Palvelut

Graafinen suunnittelu

Suunnittelen ja taitan kaiken yrityksen tarvitseman printtimateriaalin tukemaan yrityksen näkyvää markkinointia. Toteutan käyntikortit, logot, mainokset, lehdet ym. painotuotteet edullisesti ja ammattitaidolla.

 

Logosuunnittelu

Logo on näkyvä osa yrityksen tai järjestön imagoa. Tärkeää on rakentaa logo, joka toimii sekä värillisenä, että mustavalkoisena. Logon täytyy toimia myös erilaisissa formaateissa - suurena ja pienenä. Suunnittelussa otan huomioon käyttömahdollisuudet erilaisilla materiaaleilla.

 

Kuvauspalvelut

Tarjoan valokuvauspalveluja peruskuvauksista tuotekuvauksiin. Jo suunnitteluvaiheessa mietin yhdessä asiakkaan kanssa valmiiksi millaisia kuvia työn alla oleva painotuote vaatii ja teen kuvaukset ennakkoon laaditun suunnitelman mukaisesti.

 

Brodeeraus

Brodeeraus on kuvan tai tekstin kirjailua tekstiilituotteeseen. Se on siisti, kolmiulotteinen ja kulutusta kestävä. Brodeeraus sopii hyvin esimerkiksi lippiksiin, fleeceihin, collegeihin ja lähes kaikkeen mihin neula uppoaa.

Digiplastista voit tilata myös T-paitapainatukset omalla kuvalla tai tekstillä.

 

 

Kuvankäsittely ja skannaus

Skannaan valokuvat sähköiseen tiedostomuotoon ja teen tarvittavat värisäädöt ja kuvankorjaukset asiakkaan toiveiden ja käyttötarkoituksen mukaan

Lisäpalvelut:

Käännöspalvelut suomi-englanti-suomi

Tarvitsetko kielenkääntäjän palveluja? Käännätä yrityksesi nettisivut, tuotekuvaukset, käyttöohjeet ja muut mainostekstit sujuvalle englannin kielelle, tai jätä yrityksesi kirjeenvaihdon kääntäminen ammattilaisen huoleksi. Myös yksityishenkilöiden käännöstyöt joustavasti ja kilpailukykyiseen hintaan. Erikoisosaamisen piiriin kuuluvat tekniikan alan käännökset.

Lisäksi:
- kielentarkistus
- saneluiden ja videoselostusten purkaminen tekstinkäsittelyohjelmaan (litterointi)

 

Copywriterpalvelut

Jos tekstin tuottaminen tuntuu hankalalta tai haluat säästää aikaa ja vaivaa jätä tekstin tuotanto ammattilaisen harteille. Lähtötilanne voi ns. nollatilanne, jolloin teksti luodaan alusta asti asiakkaalta haastattelun pohjalta tai kirjallisesti saadun asiasisällön pohjalta tai muokataan asiakkaan puolivalmiin tekstin pohjalta lopulliseen muotoonsa.

   
 
 
Digiplast, p. 0400 376 686, aineisto@digiplast.fi
 
 
© Copyright Digiplast 2009 Desing by Studio Obra